>  Hulp nodig?

Over Ons

Meike van Dieren


 

Contactgegevens Meike van Dieren
E-mail: m.vandieren@mantelzorgzevenaar.nl

 

Willeke Lovink

Mijn naam is Willeke Lovink. Ik werk via MEE Oost als netwerkcoördinator bij Mantelzorg Zevenaar. Het is mijn taak om contacten te leggen met bedrijven, organisaties en verenigingen en hen waar nodig te ondersteunen rondom het thema mantelzorg zodat jij als mantelzorger bijvoorbeeld je werk en de zorg voor je dierbare goed kunt blijven combineren.

Mijn ideaal is een inclusieve samenleving. Een maatschappij waarin iedereen kan meedoen. Bij MEE zien we het als onze missie om meedoen mogelijk te maken, waarbij wij er vanuit gaan dat door verbinding beweging ontstaat. Het knooppunt Mantelzorg Zevenaar past hier heel goed bij.

Contactgegevens Willeke Lovink
E-mail: w.lovink@mantelzorgzevenaar.nl
Telefoon: 06 – 576 515 07

 

Marijke Groot Koerkamp

Mijn naam is Marijke Groot Koerkamp. Ik werk als mantelzorgcoach bij Mantelzorg Zevenaar en daarnaast als sociaal werker bij Caleidoz.

Mijn passie is dat iedere mantelzorger balans in het leven heeft zodat zorgtaken optimaal uitgevoerd kunnen worden. Op een laagdrempelige wijze, integer en betrokken, zoek ik samen met de mantelzorger naar de beste oplossing, begeleiding en mogelijkheden voor de zorg.

Contactgegevens van Marijke Groot Koerkamp
E-mail: m.grootkoerkamp@mantelzorgzevenaar.nl
Telefoon: 06 – 538 504 06

 

Frank Godschalk

Mijn naam is Frank Godschalk en ik ben coördinator bij Caleidoz en mantelzorgcoach bij Mantelzorg Zevenaar. In mijn werk merk ik dat het voor mantelzorgers vaak nog lastig is om naast de zorg die zij verlenen van alles te moeten regelen. Het heeft dan ook mijn prioriteit om dit zo eenvoudig mogelijk te maken. Soms betekent dit dat een mantelzorger even zijn of haar verhaal kwijt moet, maar soms is er ook  passende ondersteuning nodig. Ik haal er voldoening uit om dit samen zo goed mogelijk vorm te geven. Want als jij als mantelzorger wegvalt, ontstaat er een groot probleem.

Contactgegevens Frank Godschalk
E-mail: f.godschalk@mantelzorgzevenaar.nl
Telefoon: 06 – 138 663 93